Städning på söndag

Kära medlemmar!

Nu tycks äntligen de stora renoveringar på klubbhuset vara över, fortfarande små delar som skall på plats men det börjar äntligen bli mer ordning och reda!

Det börjar således också bli dags för årets vårstädning! Detta kommer ske den 28/4 och 1/5!
Kl 09.00 möts vi på klubben för att rensa upp bland saker, storstäda klubbhuset och fixa med lite målning m.m. Vi uppskattar all hjälp som vi kan få även om ni bara kan hjälpa till i någon timme eller så.

Vi vill gärna att vår klubb skall vara så fin som möjligt och en trivsam miljö för alla våra medlemmar och därav så söker klubben följande saker:
X) Sällskapsspel, darttavla eller dylikt så att det finns något att fördriva tiden med!
X) Högtalare (klubbens har tyvärr spelat sina sista toner)
X) målarfärg till omklädningsrummen.
X) hyllor/bokhyllor

Har ni något av ovanstående som ni önskar bli av med så tar klubben gärna emot och ni kan maila: kansli@malmorugbyclub.se för att meddela detta.

Under städdagarna hade det varit fantastiskt om någon äger en högtryckstvätt för inomhusbruk till duscharna kan ta med, annars får det bli mycket skrubbade!

Vi kommer även behöva bilar, helst med släp, som kan hjälpa till med att åka till tippen. Främst den 28 april!

Glöm inte: oömma kläder och skor osv!

Vi ses den 28 april och 1 Maj!

Mvh Styrelsen!