EvenemangsGruppen – MRC´s klubbhus

Malmö Rugby Club bjuder in till olika aktiviteter i klubbhuset genom ansvarande EvenemangsGruppen. Alla våra klubbevenemang samordnas och styrs av två personer inom EvenemangsGruppen, PO Jönsson och Mia Fjellner.
Vid frågor eller önskemål, kontakta:
PO Jönsson po@pojon.se
Mia Fjellner maria.fjelner@malmorugbyclub.se

Förslag till EvenemangsGruppen
Har någon medlem eller medlemmar förslag till ett nytt evenemang i klubbens namn, kontakta EvenemangsGruppen. En ny aktivitet samordnas alltid tillsammans med EvenemangsGruppen, alltså PO eller Mia.

Egen aktivitet i klubbhuset?
Önskar någon medlem eller medlemmar anordna en egen aktivitet, kontakta PO eller Mia och få ok för er aktivitet och önskat datum.
En egen aktivitet anordnas inte av EvenemangsGruppen och därmed inte av MRC.
Den anordnas av medlemmar själva men enligt givna regler från EvenemangsGruppen

Egen privat tillställning i klubbhuset
Att som enskild medlem boka eller hyra vårt klubbhus för ett större privat evenemang är det möjligt. Kontrollera om ditt önskade datum är ledigt och beskriv din tillställning.
Privat tillställning ansvaras av enskild medlem själv enligt givna regler från EvenemangsGruppen